Bel direct: 088 597 55 00
Maak een afspraak

Delivery

Als Delivery afdeling ben je volop bezig met verschillende projecten. Je bent tijdens een project de spil tussen de interne organisatie en de klant. De projectmanager houdt in de gaten of alles binnen de afgesproken kaders gebeurt en de consultant is verantwoordelijk voor de uitvoering. Maar projecten zijn dynamisch, soms gaat niet alles volgens planning. Met CaseNext signaleer je tijdig wanneer je bij moet sturen, registreer je eenvoudig uren en haak je de juiste mensen aan via workflows!

Meer grip op jouw projecten

Tijdens projecten zijn er tal van factoren die impact hebben op een succesvolle oplevering. Er zijn interne en externe afspraken gemaakt, met bijvoorbeeld leveranciers of de klant. Deze gemaakte afspraken moeten goed worden vastgelegd en nageleefd. Wat mag wel gedaan worden en wat valt buiten scope? Schrijft iedereen correct zijn uren? Zodat je de actuele situatie goed kan bijsturen? In de praktijk loopt dit niet altijd vlekkeloos. Grip op de gemaakte afspraken en de uitvoering van het project zijn cruciaal.

Een project pak je met de gehele organisatie op. Het start namelijk al in de salesfase. Als Delivery afdeling wil je aangehaakt zijn zodat je mee kan denken over de best mogelijke oplossing, de impact kan bepalen en alvast ruimte in de planning kan reserveren. Maar wat als iemand jou vergeten is in te lichten? Met CaseNext wordt de projectmanager al op de hoogte gesteld als de eerste offerte klaar staat. Omdat iedereen in hetzelfde centrale systeem werkt, wordt automatisch de juiste persoon gekoppeld op het juiste moment, zonder dat daar een handmatige overdracht voor nodig is. Zo weet je direct of een project juist wordt aangeboden en kan het meegenomen worden in de planning. Vanuit het project worden zowel de operationele als financiële activiteiten ingeregeld en bewaakt.

Voordelen van CaseNext voor Delivery:

  • Projectmanagement;
  • Urenregistratie & goedkeuring (via browser of app);
  • Work Breakdown Structure;
  • Facturatie vanuit project;
  • Volledig geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen!

Ictivity

Door de aanhoudende groei van Ictivity en het verder uitbouwen van het diensten pakket naar managed services en de bijbehorende contractadministratie, voldeed het vroegere systeem van de organisatie niet meer. Hun ERP systeem werd vernieuwd samen met Axians. “De inrichting van onze processen is veel volwassener. Foutloos werken is zo voor iedereen makkelijker.”

Optimaal samenwerken binnen het project

Met CaseNext is de hele organisatie in control. De projectmanager heeft regie over alle fases van het project en kan voortborduren op informatie die bij andere afdelingen bekend is. Zo kan de projectmanager alle benodigde zaken inregelen, van budget tot factuur. Consultants maken gebruik van de planning functionaliteit om makkelijker en tijdig uren te schrijven. Hiermee creëer je real-time inzicht en weet je vooraf of je op schema loopt of bij moet sturen. Hier plukt de organisatie in z’n geheel de vruchten van, want iedereen werkt met CaseNext vanuit het systeem! Dubbele invoer van data en doorgeven van informatie via mail of dossiers zijn passé. Ontdek de mogelijkheden van CaseNext voor andere afdelingen binnen jouw organisatie:

Delivery

Meer weten over CaseNext?

Hogeweg 41 | Delivery

Ragnar Gerritsen

Ik ben binnen Axians actief als Business Development Manager. Heb je vragen over CaseNext en onze organisatie of wil je vrijblijvend een afspraak plannen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder.


Contactgegevens

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved