Bel direct: 088 010 74 90
Maak een afspraak

Dé software partner voor ICT bedrijven

De ICT branche bruist als nooit tevoren. Iedere dag liggen er nieuwe kansen voor het oprapen en innovaties volgen elkaar snel op. Dit brengt echter ook uitdagingen met zich mee zoals krapte op de arbeidsmarkt, de verschuiving naar abonnementsmodellen en de complexe financiële afhandeling van contracten. Als ICT bedrijf wil je kunnen meebewegen met deze ontwikkelingen en jouw ambities waarmaken. Onze slimme software kan jou daarbij helpen.

Ontdek CaseNext

30% kostenbesparing

Een systeem dient je werk makkelijker te maken. Toch is dit in de praktijk niet altijd het geval. Met CaseNext richt je jouw bedrijfsprocessen efficiënter in en heb je geen andere systemen meer nodig. Zo besparen je werknemers niet alleen tijd, maar hoef je ook niet langer te betalen voor verschillende tools. Zo bespaar je gemiddeld 30% aan kosten!

Dat wil ik!

360 graden klantinzicht

Een positieve klantbeleving is in de IT markt cruciaal. Wanneer dit niet prominent op je netvlies staat, loop je het risico dat jouw klant overstapt naar de concurrent. Een nauwe samenwerking tussen sales, delivery, services en finance is vereist om je klant optimaal van dienst te zijn. Onze software creëert 360 graden klantinzicht binnen de gehele organisatie. Niet langer brandjes blussen, maar focussen op proactieve klantondersteuning.

Lees meer

Optimalisatie in het hart van de organisatie

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved