Wil je vanuit een externe applicatie of webshop data uitwisselen met Exact Globe? Zoals het ophalen, aanmaken, wijzigen of zelfs verwijderen van gegevens? En dat zónder gebruik te maken van onhandige imports en exports? Ook dáár hebben we een add-on voor. Zo elimineer je de handmatige – foutgevoelige – overname van data en is de informatie in Exact Globe altijd kloppend en betrouwbaar.

Extra efficiëntie en minder foutkans

Voor de uitwisseling van data tussen Exact Globe en een andere applicatie, heeft Axians twee add-ons ontwikkeld. Wil je de bestellingen vanuit je eigen webshop verwerken in Exact Globe? Dan is de Axians B2B Connector de oplossing voor jou. Voor het uitwisselen van data met andere externe applicaties, gebruik je de Axians Connectivity Globe.

Data uitwisselen met Exact Globe zónder fysieke bestanden

De add-ons werken beide op basis van een ‘aanroep’. Dit houdt in dat het niet meer nodig is om .xml imports of exports uit te wisselen. Én de handmatige overname van data wordt geëlimineerd. Dat is nog eens efficiënt!

Mogelijke toepassingen

  • Eenvoudig data tussen een externe applicatie en Exact Globe uitwisselen
  • Bestellingen direct verwerken in Exact Globe
  • Met extra installatie van de B2B koppeling kun je tevens de voorraad in Exact Globe automatisch laten bijwerken door de Axians B2B Connector

Geïnteresseerd in deze add-ons?

Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

Mogen wij je helpen je handelsprocessen efficiënter te maken?

 

Heb je een vraag over de Axians B2B connector of Axians Connectivity Globe? We vertellen je graag wat deze add-ons in combinatie met Exact Globe kunnen betekenen voor jouw organisatie.

 

Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct met ons adviesteam, tel.nr. 088 597 5550.