Jouw werkprocessen optimaliseren met AI

Het is enorm belangrijk dat werknemers hun werk met plezier kunnen uitvoeren. Om obstakels en inefficiënties binnen huidige werkprocessen te verminderen biedt software op maat de ideale uitkomst. Wij bouwen applicaties op maat met low-code. Niet alleen maakt deze aanpak dat we snel ijzersterke applicaties ontwikkelen, het maakt ook dat wij AI laagdrempelig kunnen toevoegen aan je applicaties.

Zo is AI niet langer een idee voor de toekomst, maar een toepassing voor vandaag. Ons team van experts staan voor je klaar. Ons doel? Jouw processen nóg beter stroomlijnen door AI te integreren in de slimme applicaties die we ontwikkelen.

De sterke combinatie van low-code en AI

Low-code applicatieontwikkeling staat al bekend om zijn snelheid, schaalbaarheid en flexibiliteit. Maar deze manier van ontwikkelen biedt nóg een kans. Low-code platforms maken het eenvoudig om applicaties te voorzien van AI-oplossingen. Zo ga je van weken handmatige integratie van AI naar slechts enkele uren. Dit maakt dat we AI direct kunnen inzetten om bedrijfsprocessen te versnellen.

De voordelen van AI in jouw applicaties

96% van alle organisaties overweegt, experimenteert of gebruikt AI, en dat is niet voor niets. De directe voordelen op een rijtje:

  • Verbeterde efficiëntie door het automatiseren van processen. Denk bijvoorbeeld aan een chatbot die klantservice vragen beantwoordt.
  • Gepersonaliseerde en relevante informatie op het juiste moment. Krijg bijvoorbeeld aanbevelingen op basis van je eerdere aankopen en zoekgedrag.
  • Verhoogde productiviteit en veiligheid door routinetaken te automatiseren. AI kan de voorraad in een systeem bijhouden, in plaats van handmatige inventarisatie.
  • Concurrentievoordeel door snellere innovatie en versterken positie.
  • Kosten besparen door verhoogde efficiëntie.

De kracht van Video AI Analytics

Wat is Video AI en hoe zet ik het in?

Elke dag genereren camera’s beeldmateriaal. Normaal gesproken moet je dit zelf analyseren om afwijkingen te zien. Met de AI-technologie van onze partner: VAIBS,  kunnen automatisch gebeurtenissen worden herkend. Is er een afwijking? Dan krijg je direct een waarschuwing. Dit biedt veel kansen in verschillende sectoren: denk aan valdetectie in de zorg, of controle op veiligheidsmateriaal in de maakindustrie. Als partner van VAIBS, kunnen we eenvoudig Video AI integreren in jouw applicaties.

MEER OVER ONS PARTNERSHIP

Je processen optimaliseren met slimme applicaties?

Wil je ook Jouw werkprocessen optimaliseren met AI? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Mail direct naar leon.deridder@axians.com of vul onderstaand formulier in.