We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT, welke we toepassen in onze innovatieve oplossingen. De inzichten die we alledaags op doen delen we dan ook graag met je, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken over jouw IT-infrastructuur!

Op deze pagina vind je alle contentstukken die we omtrent Gaia en aanpalende zaken hebben gecreëerd. Van video’s en blogartikelen tot e-books en whitepapers; tal van inspirerende content staat voor je klaar. Heb je vragen over deze content? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees hier onze blogartikelen

Data Analytics Blog

Workload analytics zijn essentieel. Hoe verzamel je data en hoe zet je ze effectief in?

Een langzame applicatie is net zo erg als een applicatie die het helemaal niet doet. Maar om performanceproblemen te kunnen oplossen, moet je ze eerst kunnen vinden.
Lees meer
Cloud & Data Center Infrastructures Blog

Beperk de investerings- en leveringsrisico’s in het datacenter

De meeste organisaties besteden hun financiële middelen tegenwoordig liever aan strategische digitale initiatieven die hun doelstellingen écht ondersteunen. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Maak dan nu kennis met Cisco Plus.
Lees meer
Cloud & Data Center Infrastructures Blog

DevOps, containers en serverless vragen om ander infra-beheer

Door DevOps, containerization en serverless functies toe te passen bouw je jouw applicaties sneller op. Maar het handmatig configureren van connectiviteit, servers en storage mag dan geen vertragende factor meer vormen.
Lees meer
Cloud & Data Center Infrastructures Blog

Jouw ambities voorop: zo maak je de reis naar de cloud zorgeloos en verantwoord

Hoe tegenstrijdig het ook klinkt, jouw reis naar de cloud start bij een analyse van de bestaande IT-infrastructuur.
Lees meer

Aan de slag met Axians Gaia?

Wil jij jouw infrastructuur naar het volgende level tillen?  Samen zorgen we voor een ideaal samenspel tussen onze mensen en hun techniek. Vergroot de harmonie en dynamiek van je digitale fundament. Neem vrijblijvend contact op, maak kennis met een nieuw geluid.