Hackers gebruiken AI om geavanceerde aanvallen te lanceren en zero-day kwetsbaarheden te ontdekken. Dit vraagt om innovatieve oplossingen zoals ExtraHop Network Detection and Response (NDR). Met machine learning en AI herkent ExtraHop NDR aanvallen door gedragsanalyse. Het identificeert verdachte activiteiten in real-time, zonder alleen op bekende signatures te vertrouwen. ExtraHop NDR biedt snelle detectie van anomalieën, zero-day bescherming door afwijkend gedrag te herkennen en geavanceerde analyse voor continu inzicht in netwerkverkeer en gebruikersgedrag.

Wij helpen je om een sterke security-infrastructuur te bouwen en je organisatie veilig te houden. Ons partnership met ExtraHop zorgt  ervoor dat we je het inzicht kunnen bieden in de cyberdreigingen, kwetsbaarheden en netwerkpresatieproblemen die je bestaande beveiligings- en IT-tools omzeilen. Met dit inzicht kan je als organisatie slimmer onderzoek doen, bedreigingen sneller stoppen en de bedrijfsvoering draaiende houden.

Cyber Vodcast: waarom Network Detection & Response het onmisbare inzicht geeft

Inzicht, dat staat centraal in deze Cyber Vodcast. Hoe krijg je zicht op de verdachte activiteiten die plaatsvinden in het netwerk? Hoe achterhaal je of alles wel correct geconfigureerd is en hoe weet je of alles wat ooit een keer is ingericht – en toen secure was – nu nog voldoet aan de huidige security-eisen? We behandelen diverse voorbeelden en die hebben allemaal met elkaar gemeen: bij elke organisatie werden risico’s gesignaleerd in het netwerk.

Segment uitgelicht: onderwijs

Met netwerk security een veilige IT-infrastructuur voor onderwijsinstellingen

Hoe kan je zonder de educatieve mogelijkheden te beperken toch jouw onderwijsinstelling voorzien van een veilig netwerk? Wat is de toegevoegde waarde van ‘Network Detection and Response’ als aanvulling op de SIEM? Hoe maak je met behulp van NDR jouw onderwijsinstelling cyberweerbaarder? We bespreken het, inclusief voorbeelden uit de praktijk, in deze Cyber Vodcast.

Bekijk Cyber Vodcast
SOC collega met headset op ten behoeve van ExtraHop footer

Ontdek wat ExtraHop en Axians voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wil je weten wat we op het gebied van cyber security voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.